יום רביעי, 23 באוקטובר 2013

מתכון לעוגת חלבה אלוהית

העוגה הבחושה הזו היא רכה רכה, נימוחה, יש לה רייח משגע.
עוגה פשוטה וקלה בקיצור עוגה ביתית וטעימה לפתוח את  השבוע מתוק כמו שצריך, והיא נשארת עסיסית וטעימה גם אחרי 4 ימים ( אם היא שורדת יום וחצי...) 

מקור המתכון של קארין גורן בשינויים שלי.

אין תמונות הכנה כי פשוט כל החומרים ביחד ולתנור, כזה קלי קלות...




מצרכים:
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
3 כפות סילאן
3 ביצים
כוס טחינה גולמית
כוס מיץ תפוזים או אשכוליות
3/4 כוס שמן
2 טיפות תמצית וניל


ההכנה:

בקערה מערבבים את כל החומרים הרטובים היטב  ומוסיפים את החומרים היבשים עד לתערובת אחידה

משמנים 2 תבניות אינגליש קייק , שופכים את תערובת העוגה ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות

ל 30-35 דקות עד שהעוגה תפוחה ושחומה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). 


מצננים מעט,  פורסים ומגישים. שומרים מכוסה בטמפ’ החדר (עד 6 ימים).







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...