יום שבת, 7 בספטמבר 2013

סלט פסטה מ ו ש ל ם!


סלט פסטה יכול לשמש כסלט, כמנה ראשונה, כתוספת או כמנה עיקרית – הכל תלוי בכמויות הפסטה והתוספות. 
כשמכינים סלט פסטה לא חייבים להיצמד למתכון ואפשר בהחלט לאלתר ולשנות לפי הטעם האישי.
הסלט מככב אצלי על כל שולחן בופה, שולחן פיקניק וכמובן - שולחן האירוח הביתי .

כל הסלט שווה ל 49 נקודות, שומרי משקל כ 6 מנות , כל מנה 8 נקודות.
במידה ומוותרים על האגוזים כל הסלט = 40 נקודות, 6 מנות = 7 נקודות








המצרכים
300 גרם פסטה פנה / פפיונים מבושלת לדרגת "אל-דנטה ומסוננת.
30 עגבניות שרי חתוכות
קופסת תירס גמדי חתוך
קופסת לבבות דקל חתוכות
4 כפות עיטורי עגבניות של אוליביה
20 זיתים שחורים ללא חרצנים
חצי חבילה עלי בזיליקום קצוצים
חופן צנוברים או אגוזי מלך קצוצים

לרוטב:
3/4 כוס שמן זית
מעט חומץ בלסמי
כף חרדל דיז'יון גרגרים
כפית שום כתוש
מיץ לימון
כף דבש

אופן ההכנה:
להכניס את כל חומרי הסלט לקערה.

לערבב היטב את כל חומרי הרוטב ולשפוך את הרוטב לתוך קערת הסלט.

שימו לב: מומלץ להכין את הסלט הזה מספר שעות לפני ההגשה.








ניתן לשדרג את הסלט על ידי הוספה של ירקות בתנור כמו קישוא, בטטה , חציל וכו...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...